2016. november 4., péntek

VÍKEND - Mozi

Már itt is a hétvége, amikor olvasással lehet tölteni az időt. Aki pedig vizuálisabb élményre vágyik, de nem akar elszakadni a könyvektől, azoknak ajánlom Belle és Sébastien legújabb kalandjait, igazi családi film került a mozikba. A francia kalandfilm mellett pedig a képregény-rajongók is dörzsölhetik a tenyerüket, mert filmet kapott a Marveltől Doktor Strange is, Benedict Cumberbatch címszereplésével. 



Belle és Sébastien, a film leírása:
Az eredeti történet páratlan sikere nyomán Belle és Sébastien megható kalandjai egy új fejezetben folytatódnak. A korábban megismert szereplők új kalandokkal és izgalmakkal néznek szembe, ahol ismét próbára kell tegyék bátorságukat, barátságukat és ismét tanúbizonyságot kell tenniük emberségből. A kalandok során pedig Sébastien családi titkaira is fény derül.



Doctor Strange, a film leírása:
A világhírű idegsebész, Dr. Stephen Strange élete tragikus fordulatot vesz egy szörnyű autóbaleset következtében. Miután a kezeit attól kezdve használni képtelen orvosnak a hagyományos gyógymódok nem használnak, valószínűtlen helyen talál segítséget - egy titokzatos himalájai enklávé, a Kamar-Taj az utolsó reménye.
Strange hamarosan rádöbben, ez a hely nem pusztán a gyógyításé, hanem a hadviselésé is: láthatatlan, sötét erőket kell visszaverniük, melyek világunk elpusztítására törekszenek. A doktor rövidesen válaszút elé kerül: visszatér régi, vagyonnal és népszerűséggel járó életéhez, vagy hátat fordít múltjának és újonnan szerzett mágikus képességeit latba vetve a világ szolgálatába áll a valaha volt legerősebb mágusként.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése