2016. november 10., csütörtök

JÖN - The Deal - Az üzlet

Kifogyhatatlan a new adult-szerzők tárháza, egyre nehezebb lesz sablonoktól mentes, élvezhető regényt találni ebben a témakörben. Bízzunk benne, hogy Elle Kennedy tud valami újat mutatni, és a hokijátékos kontra korrepetáló lány párosa nem egy klisékkel tűzdelt történet lesz. A The Deal - Az üzlet hamarosan a könyvesboltok polcaira kerül, és várhatóan a karácsony egyik nagy slágerajándéka lehet.


Tartalom: 


A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával…
Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe.
…ami jobban sül el, mint remélte.
Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már csak Hannah-t kell meggyőznie arról, hogy a fiú, akire vágyik, nem más, mint ő maga.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése