2016. november 1., kedd

PREMIER - Felnőni kiábrándító


Nem nagyon ismerem ki magam a képregények világában, de ez nem jelenti azt, hogy nem érdekelnének. Valahogyan eddig kimaradt az életemből. Pedig most virágkorát éli a műfaj, mi sem bizonyítja jobban, mint Sarah Andersen Felnőni kiábrándító című kötete, amely Magyarországon is hódító körútjára indult. A hírek szerint Sarah munkásságát csak a Facebookon több, mint egy millióan követik, e könyv megjelenésekor a magyar rajongótábor, a Doodle Time Magyarul pedig kis híján harmincötezer rajongót tudhat magáénak!

Kiadó: Fumax, Budapest, 2016
112 oldal, puhatáblás
Eredeti cím: Adulthood Is a Myth
Fordította: Tót Barbara

Tartalom:




Úgy ​​érzed, kilógsz a sorból? Szeretnéd kapcsolatépítésen keresztül előremozdítani a karrieredet? A felnőttség olyan új, izgalmas kihívás a számodra, amire érzésed szerint teljesen fel vagy készülve? Hát pfuj. Kérlek, állj odébb!

Sarah Andersen, az elképesztően népszerű, ifjú brooklyni művész lezseren megrajzolt, tökéletesen célba találó rövid képregényei ugyanis nekünk, többieknek szólnak. Bemutatják, hogyan lehet teljes hétvégéket fenséges módon elszúrni az interneten, milyen elviselhetetlen kín egy jóképű sráccal kézenfogva végigmenni az utcán, vagy egész nap arról álmodozni, hogy végre hazaérünk és belebújhatunk a pizsamánkba. Más szavakkal: a modernkori fiatal élet horrorisztikus és kényelmetlen valóságát. Ja, és egyáltalán nem önéletrajzi ihletésűek! Cseppet sem azok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése