2016. november 15., kedd

PREMIER - Falling ​for the Ghost of You – Érzéki csalódás

Éppen elég volt leírni a könyv címét, bitang hosszúra sikerült, és nem is nagyon értem, miért kellett meghagyni az angolt, ha egyszer adtak neki magyart. Miután túljutottam a címen, a fülszöveg elolvasása után arra a következtetésre jutottam, ez egy tipikus mai ifjúsági regény. Remélhetőleg Nicole Christie nem fukarkodott a humoros párbeszédekkel, és akkor egy szórakoztató történetet kapunk.

Tartalom:



A ​​tizenhét éves Violet Mercer arra tér haza Hawaii-on töltött nyári vakációjából, hogy a barátja megcsalja egy barátnőjével. És ha ez önmagában nem volna elég pocsék dolog, az anyja hozzámegy egy férfihoz, akivel csak nemrég ismerkedtek meg.
A dolgok még kínosabbra fordulnak, amikor Violet találkozik az új, gazdag mostohaapjával és annak fantasztikusan jóképű fiával ¬ aki előtt éppen aznap járatta le magát! Zane O'Connor szexi és elbűvölő… és egyáltalán nem Violet súlycsoportja. Őt látva Violet azt is elfelejti, hogy az exe egyáltalán létezik. De soha nem lehet esélye nála… igaz?
Az élet úgy hozza, hogy Violet egy hónapra összeköltözik Zane-nel. A kölcsönös vonzódás és a veszekedések közepette észrevétlenül összebarátkoznak – a barátságuk pedig valami mássá formálódik, valami sokkal magával ragadóbbá, mint amire Violet számított.
Zane azonban rejteget előle valamit – olyasmit, ami elválaszthatja őket egymástól, ha Violet megtudja. A gyanakvó Violet nem képes megbízni Zane-ben. Egyszer már megégette magát; vállalja-e újra a kockázatot?
Ahogy egyre több időt tölt Zane-nel, Violet ráébred, hogy elkésett: beleszeretett a súlyos titkot rejtegető szépfiúba. Túléli-e a szerelme az igazságot, vagy Violet szíve rövid időn belül újra összetörik?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése