2017. március 24., péntek

VÍKEND - A szépség és a szörnyeteg

Hatalmas várakozás előzte meg az élőszereplős A szépség és a szörnyeteg filmbemutatóját. Fogalmazhatok úgy is, már évek óta várják a rajongók, hogy teljes egészében megcsodálhassák a látványvilágot, a kosztümöket, a színészi játékot, hiszen időről időre csepegtettek valamiféle információmorzsát vagy képkockát a film készítői. Nos, elérkezett az idő, hogy fanyalgók és elfogultak egyaránt betóduljanak a moziba, és ki-ki a maga módján értékelje a látottakat. 
Őszintén szólva, utána kellett néznem, hogy kinek a műve volt eredetileg a mese, hiszen számtalan feldolgozása született már a történetnek. Sokkal okosabb nem lettem, hiszen népmeséről van szó, tehát csak az azt lejegyző illető nevét tudhattam meg. Ráadásul még ő is jócskán formált rajta, szóval tényleg a szájhagyomány útján terjedt ez a fantasztikus mese, amely most a mozikban varázsolja el a nézőket.



 A film leírása:

A szépség és a szörnyeteg Belle varázslatos utazásának története; az eszes, gyönyörű és független ifjú hölgyet kastélyába zárja egy szörnyeteg. Félelmeit leküzdve a lány összebarátkozik új, kényszerű otthona elvarázsolt személyzetével és végül képes lesz arra is, hogy meglássa a gyöngéd, érző szívű herceget a szörnyeteg rettentő külleme mögött.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése