2017. március 2., csütörtök

JÖN - Kamuzások, kavarások

Újabb LOL-könyv jelenik meg a napokban, a fiatalok legnagyobb örömére. A központi téma, mi más lenne, mint a szerelem; a megtévesztés, a félrevezetés pedig a fő vonulata a történetnek. A fiatalság egyik jellemzője, hogy esetenként másnak akarnak látszani, mint amik. Idővel persze ez változik, de előtte még át kell esni az első szerelmek gyötrelmes napjain. 
Lehet, én már egy kicsit kinőttem a témából, mert az utolsó LOL-könyv, amit olvastam nagyon nem tetszett. A Kamuzások, kavarások, amelyet Cookie O'Gorman jegyez, hamarosan már olvasható. Nekem a borítója nem tetszik a kicsit Ludas Matyira emlékeztető fiúval, és a '90-es éveket idéző stílusával.

Tartalom:


Sally mindjárt begolyózik! Komolyan, ha a legjobb barátnője még egy lúzert rászabadít, tutira bekattan. Ahhoz, hogy megússza a ráerőltetett randikat, a lánynak szüksége van egy álpasira, méghozzá gyorsan, és Becks, a szívdöglesztő, szuperokos focisztár vállalja is a feladatot. (Ami fura, mert Sally le merné fogadni a kedvenc griffendéles pulcsijában, hogy a srác sajna kizárólag barátként tekint rá.) De hiába a sok bizsergető csók − a hitelességért mindent! −, a barátnője mégsem veszi be, hogy Sally tényleg szerelmes Becksbe. A fene se gondolta, hogy néha az igazság tűnik a legnagyobb kamunak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése