2017. március 16., csütörtök

JÖN - Feledés 3.

Manapság nagy népszerűségnek örvendenek az ún. tükörregények. Egy-egy nagy sikerű történet így mindkét főszereplő szemszögéből bemutatásra kerül. Az egyik legkeresettebb a Szürke ötven árnyalata trilógia kiegészítő kötete, a Grey, vagy a Hopeless a fiú szemszögéből, amely a Losing hope címet viselte. De ne menjünk el a Luxen-sorozat mellett sem, hiszen az első két kötet tükörregénye már megjelent, és a harmadik kiadása is hamarosan érkezhet. J. L. Armentrout megírta a harmadik történetet is Daemon szemszögéből, amely az Oblivion - Feledés 3. címet kapta. 

Tartalom:


Senki sem ér fel Daemon Blackhez. Amikor elszántam magam arra, hogy bizonyítsam az érzéseimet, komolyan beszéltem. Katy soha többé nem kételkedhet bennem – és most, hogy túljutottunk a zökkenőkön, újra és újra fellobbannak köztünk a lángok.
Csakhogy még én sem védhetem meg a családtagjaimat, ha eltökélik, hogy kiszabadítják a szeretteiket.
Mindazok után, amiken keresztülment, Katy sem ugyanaz már, mint azelőtt. Még mindig változik, és fogalma sincs, mi lesz a folyamat vége. Lépésről lépésre fedezzük fel az igazságot, és amikor szembekerülünk a hibridek vizsgálatára és kínzására kiépült titkos kormányzati szervezettel, ráébredünk, hogy nincsenek határok.
A halál a mindennapjaink része lett. Onnan kapunk segítséget, ahonnan a legkevésbé várnánk, és a barátainkról is kiderülhet, hogy halálos ellenségeink – de nem fordulunk vissza.
Akkor sem, ha az eredmény örökre összetöri a világunkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése