2017. március 30., csütörtök

JÖN - Egy nap talán

Azt már megszokhattuk Colleen Hoovertől, hogy az ő szerelmi történetei sosem nevezhetőek szokványosnak. A színtiszta érzelmek mindig jelen vannak, de a szereplők életútja legtöbbször rögös, sok nehézséggel kell szembenézniük a boldogság megtalálása közben. A Maybe Someday - Egy nap talán című regény hamarosan magyarul is elérhetővé válik, sokak örömére. A fülszöveg talán kicsit unalmasra sikerült, de az is lehet, hogy nem véletlenül. A regényt bemutató leírás utolsó mondata ugyanis eléggé talányosra sikerült. Nos, hamarosan minden kiderül, akik pedig angolul már olvasták, kérem, hogy ne spoilerezzenek! :)

Tartalom:


A huszonkét éves Sydney élete maga a tökély: egyetemre jár, jó állása van, stabil kapcsolatban él egy remek sráccal, Hunterrel, és a legjobb barátnőjével, Torival közösen bérel lakást. De minden megváltozik, amikor rájön, hogy Hunter megcsalja, és egyik pillanatról a másikra el kell döntenie, hogyan tovább.
Sydney egyszer csak vonzódni kezd a titokzatos, jóképű szomszéd sráchoz, Ridge-hez. Nem tudja levenni róla a szemét, és valósággal megbabonázza a fiú szenvedélyes gitárjátéka esténként az erkélyen. Ridge sem közömbös iránta, és hamarosan ráébrednek, hogy több szempontból is szükségük van egymásra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése