2017. március 14., kedd

PREMIER - Botrány tavasszal

Már régen ajánlottam történelmi romantikus regényt, és Lisa Kleypas Wallflowers sorozatának ötödik része, a Botrány tavasszal érdemesnek mutatkozik arra, hogy kicsit közelebbről is megszemléljük. A borítóról ránk bámuló hölgyről nekem mindig Winona Ryder jut eszembe, de ez nálam valami különös betegség, hogy mindig hasonlítgatok embereket egymáshoz. Még nem olvastam a széria egyik darabját sem, de az írónő neve garancia az igényes romantikus történetekhez, így bátran tudom ajánlani a műfaj kedvelőinek. Persze érdemes lehet az első résszel kezdeni, de a fülszöveg alapján külön-külön is megállják a helyüket a regények.

Tartalom:


Három sikertelen londoni szezon után Daisy Bowman apja félreérthetetlenül a lánya tudtára adja, muszáj férjet találnia. Azonnal! És ha Daisy nem képes megfelelő férfit fogni magának, akkor az ő választottjához kell feleségül mennie… a szívtelen és zárkózott Matthew Swifthez.
Daisy megretten. Egy Bowman sohasem ismeri el a vereségét, ezért úgy dönt, hogy mindent megtesz, hogy találjon magának valakit… bárkit… csak Matthew Swiftet ne! De nem számol Matthew vonzerejével, amely váratlanul éri… sem a férfi izzó érzékiségével, amely hamarosan olyan hevesen lángol fel, hogy egyikük sem tudja többé uralni. Daisy rájön, hogy talán éppen az a férfi válik álmai lovagjává, akit mindig is utált.

Ám abban az édes pillanatban, amikor megadja magát a sorsának, botrányos titok pattan ki… olyan titok, amely tönkrezúzhatja Matthew-t és a szenvedélyességében, ellenállhatatlanságában Daisy legvadabb képzeletét is felülmúló szerelmét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése