2016. szeptember 21., szerda

TRAILER - Angyali vadász

Amikor egy szexi vámpírvadász és egy arkangyal szerelembe esett, nos abból lett Nalini Singh Angyali vadász sorozata, amelyet sokan szeretnek. Én kimondottan nem tartozom közéjük, nem tudott teljes mértékig meggyőzni a sorozat, így annyira nem bántam, hogy megszakadt a magyar kiadása. (Bár rebesgetik, hogy a nagy népszerűség miatt valamelyik kiadó bevállalja.) A sorozat főhőseiről is készült book trailer, ezekből az egyiket mutatom.



Az első könyv címe Angyalvér. A könyvsorozatból magyarul hat kötet jelent meg. 
Az első tartalma:

A vámpírvadász Elena Deveraux tudja, hogy ő a legjobb a szakmában – abban viszont már egyáltalán nem biztos, ez elég is lesz ahhoz, hogy túlélje legújabb megbízatását. Megbízója, a világot irányító arkangyalok egyike, Raphael fenyegetően vonzó, de az évezredes hatalom kegyetlenné tette. Elena tehát nem hibázhat, ha kedves az élete – még akkor sem, ha lehetetlen feladatot kell megoldania.
Még ha a vadászatot meg is ússza ép bőrrel, lehet, hogy az arkangyal csábító hatalmának nem tud ellenállni. Márpedig ha az angyalok játszani kezdenek, gyakran megtörik halandó játékszereiket…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése