2016. szeptember 15., csütörtök

JÖN - Feleség szerdára

A fülszöveg alapján klisékkel teli a történet, de a romantikus regények kedvelői számára megunhatatlan. Személy szerint nem vagyok nagy love story rajongó, de a könyv borítójánál leragadtam. A színek és a virágcsokor már-már giccses összhangja mögött egy menyasszony alakja sejlik fel. Szerintem nem kell komolyan venni ezeket a történeteket, csak el kell olvasni és kikapcsolni, erre tökéletesen megfelel majd ez a könyv is. Catherine Bybee regénye, a Feleség szerdára hamarosan megjelenik.

Tartalom:

Blake ​​Harrisonnak, a gazdag, híres és nem utolsósorban sármos férfinak, hogy megszerezze apja örökségét, még közelgő születésnapja előtt feleséget kell találnia. A férfi egy társközvetítő cég ügynökéhez, Sam Elliothoz fordul, ő azonban nem az az üzletember, akire számított. Sam Elliot ugyanis egy magabiztos, független és rendkívül erős nő, aki nem mellesleg gyönyörű. Samantha természetesen véletlenül sem szerepel a felkínált feleségjelöltek listáján… egészen addig, amíg Blake fel nem ajánl neki tízmillió dollárt, ha egy évre a felesége lesz.
Az ajánlat elfogadásával Samantha anyagi helyzete egy csapásra rendeződne, soha többé nem okozna neki gondot tartósan beteg testvére kórházi ápolását finanszírozni. Mindössze annyit kell tennie, hogy eljátssza a feleség szerepét anélkül, hogy közel kerülnének egymáshoz. Ám Blake lehengerlő személyisége és forró csókjai mellett nehéz ellenállni. A házassági szerződés mindenre kitér, egyvalamit azonban nem vett számításba: mi lesz, ha egymásba szeretnek?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése