2017. április 11., kedd

PREMIER - Szívességből szerelem

Kamupasit tartani menő, ez derül ki az elmúlt évek terméséből. Ifjúsági regényekben jól mutat egy álbarát, aki segít eljátszani, hogy mennyire nagy a szerelem. Aztán persze túl jól sikerül az alakítás, és egykettőre egymásba bolondul a két fél, akik addig csak imitálták az érzelmeiket. Vagy mégsem? A happy end elkerülhetetlen, de nem mindegy, milyen úton jutunk el a boldog beteljesüléshez. Én akkor vagyok elégedett, ha egyedi karakterektől olvashatok humoros párbeszédeket. 
A Szívességből szerelem szellemes és csodálatosan romantikus, ezt ígéri a fülszöveg. Remélhetőleg Kasie West tényleg egyedit tudott alkotni, és nem csupán egy lesz a sok hasonló ifjúsági regény között.


Tartalom:




Giával az iskolai bál kezdete előtt fél órával szakít a pasija, ezért kétségbeesésében vakmerő lépésre szánja el magát. Arra kér egy vadidegen srácot, játssza el egy estére, hogy járnak. A terv egyszerű: két óra, pár kegyes hazugság a barátnőknek. A baj csak az, hogy Gia nem tudja kiverni a fejéből a helyes ismeretlent. Aztán az élet úgy hozza, hogy viszonozhatja a szívességet … Tényleg egyre fontosabbak lesznek egymásnak, vagy kamu az egész? Alapulhat-e bármi is hazugságon? Mit gondolnak majd a barátnői, ha kiderül az igazság? Tényleg ennyire számít, hogy ki mit gondol?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése