2017. április 25., kedd

PREMIER - Puha boldog puffancs

Nem is kellett olyan sokat várni Sarah Andersen képregény-gyűjteményének második részére, a Puha boldog puffancs már megjelent. A Felnőni kiábrándító hatalmas sikere után nem is volt kétséges, hogy magyarul is olvasható majd a folytatás. 
Az már eddig is nyilvánvaló volt, hogy a képregényeket nem kizárólag a gyerekek, fiatalok kedvelik, hanem a felnőttek körében is nagy népszerűségnek örvendenek a rajzolt történetek. A humor ebben a kötetben is elmaradhatatlan, ezúttal a fiatal felnőtt kor küzdelmeit, örömeit ismerhetjük meg poénokkal övezve.

Tartalom:


Itt a fürdőruha-szezon! Készítsd fel a strandoláshoz a tested! Dolgozz azon a hasfalon! Emeld meg a feneked!
… Őöö, vagy mégse. Felejtsd el, és légy inkább puffancs. Puha boldog puffancs!
A Sarah Andersen összegyűjtött képregényeit tartalmazó második kötet ott folytatódik, ahol az előző abbamaradt – vagyis összegömbölyödve egy kupac paplan alatt, figyelmen kívül hagyva a való világ kötelezettségeit. Ezek az új képregények és rajzokkal ellátott személyes jegyzetek a fiatal felnőtt-lét ádáz érzelmi hullámvasútjának magasságait-mélységeit követik: anyagi problémák, nyűglődések, a pulcsilopás rejtelmei, és egy otthonmaradós- pizzázós nap örömei. Mindenki a fedélzetre! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése