2017. január 27., péntek

VÍKEND - Egy kutya négy élete

Miért is lenne csak az emberek kiváltsága, hogy az élet értelmét, létezésük célját kutassák. Az állatok is álmodnak, szeretnek és félnek, kedvenceinkre családtagként tekintünk. Bár az életük a miénkhez viszonyítva rövidnek tűnik, most filmbeli főhősünk lehetőséget kap, hogy négy életen keresztül kutassa élete értelmét, és közben boldoggá tegye gazdáit, a körülötte élő embereket, és közben jól érezze magát.  Az Egy kutya négy élete már a mozikban.
Természetesen ez a film is könyvadaptáció: W. Bruce Cameron azonos című regényéből készült a mozi.



A film leírása:

Bailey egy pajkos kiskutyaként jön a világra, története pedig egy szerető kisfiú karjaiban kezdődik. A tapasztalatlan gazdi és a játékra mindig kész eb hamarosan elválaszthatatlan barátokká válnak, akik feltétel nélkül elfogadják egymást. Megannyi izgalmas kalandot élnek át együtt, miközben Bailey arra a nagy kérdésre keresi a választ: mi lehet a létezése célja, mi keresni valója van az emberek között.
Ahogy múlnak az évek a már aggastyán korba lépő Bailey tudja, hamarosan el kell búcsúznia a számára legfontosabb személytől, akivel élete minden egyes napját megosztotta. Ám ekkor megtörténik a csoda, és egy újabb kölyökkutya testében születik ujjá. Később aztán egy újabb és megint egy újabb eb bőrébe bújva éli mozgalmas, vidám és meghitt pillanatokkal teli életét. Vándorlásai során számos gazdit tanít meg nevetni és szeretni, mialatt próbálja megérteni, milyen küldetéssel született a világra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése