2016. október 19., szerda

TRAILER - Lélektársak

Ezúttal egy olyan könyvsorozat első részét mutatom meg, amely egyelőre kimaradt az életemből. Van mit pótolnom, erre a book trailereket bemutató rovatban már rájöttem. Nos, Joss Stirling ifjúsági könyvei is a várólistámon sorakoznak. A Sky fülszövegét olvasva és a videós könyvajánlót nézegetve arra jutottam, várhatnak még. Biztos, hogy jó kis romantikus fantasyvel állunk szemben, de valahogy most nem kötött le. Persze ami késik, nem múlik... .



A Sky című könyv tartalma:


Sky egy kicsit zárkózott, szorongó tizenhat éves lány, aki túlságosan jól tudja, milyen érzés kívülállónak,
Aztán Sky egy hangot hall a fejében… Az Ő hangját. És Zed is hallja, érti az ő válaszait, amiket még ki sem mondott. Mi ez az egész? Kik a savantok, és létezik olyan, hogy lélektárs? Sky hiszi is, nem is, amíg mélyen belül fel nem éled benne egy képesség, amitől már rég meg akart szabadulni. Valami, amitől egész életében félt…
Természetfeletti képességek, szövevényes összeesküvés és két kamasz szerelme.
idegennek lenni valahol. Mikor Londonból Coloradóba költözik kissé különc nevelőszüleivel, megtapasztalja milyen egy tipikus amerikai középiskola, és milyen egy nem tipikus fiú. Zed Benedict jóképű, tehetséges, minden lány álma, csak épp sötét titkok veszik körül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése