2017. február 14., kedd

PREMIER - Többek által

Kezdhetem úgy is a bejegyzést, hogy ezúttal Többek által favorizált könyvet ajánlok. Így visszaolvasva azonban nagyon szánalmasnak tűnik ez a poén, szóval utólag is bocsánat érte. A magyar szerző, Julia Lewis Thomson néven jegyezte le a regényt, és valóban egyre több rajongót tudhat maga mögött. Személy szerint én még nem olvastam az írását, de az értékelések alapján arra lehet következtetni, hogy mély érzelmeket korbácsol fel a történet. Kellenek az ilyen könyvek kis hazánkban, büszkék lehetünk az írókra, és örömmel tölthet el minket, hogy vannak kiadók, akik felkarolják a szerzőket.

Tartalom:


Te ​megérdemelnéd a második esélyt?
Anna mély érzésű lány, aki szeretetre vágyik. Igazán megérdemelné, hogy boldog legyen. A Defektesek dobosa, András megadja neki mindazt, amire szüksége van: szerelmet, nyugalmat és boldogságot. De vajon mindez az övé lehet anélkül, hogy megjárná a poklot? Annának nem adatik meg a könnyebbik út
Az élet tragédiák sorozata. Anna, amikor már mindent elveszített, ráébred, hogy választania kell: hagyja, hogy végleg maga alá temesse az önsajnálat, vagy belekapaszkodik egy halvány napsugárba, és elhiszi, hogy az rá ragyog.
Vajon Anna képes szembe nézni saját félelmeivel, és megleli azt, amiért érdemes küzdenie? Lesz-e elég bátorsága újra szeretni és az új szerelemért áldozatokat hozni? Tud-e küzdeni egy olyan férfi szerelméért, akivel a kapcsolatát mindenki helyteleníti? Vagy engedi, hogy mások irányítsák, azt remélve, hogy így nem érheti több fájdalom?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése