2017. február 7., kedd

PREMIER - A herceg szeretője

A regény címe (A herceg szeretője) nem túl eredeti, a borító is kicsit a '90-es évekre hajaz, de mindettől függetlenül még lehet jó a történet. Vérbeli történelmi romantikust ajánlok ezúttal. Talpraesett főhősnővel, jóképű, ám korántsem tökéletes szívtipróval fűszerezett a sztori. Kicsit fordított a történet, mert a szereplőknek a testi szenvedély után kell megtalálniuk az egymás szívéhez vezető utat. Akik olvasták, kicsit hiányolják az előzménytörténetet, mert voltak utalások Lorraine Heath korábbi regényére.

Tartalom (spoilerveszély!):


Hat balsikerű báli szezon után Miss Minerva Dodger úgy dönt, hogy vénlány marad, mert elege van a hozományvadász udvarlókból. Ám hála a Nightingale Klubnak, legalább része lehet egy csodás éjszakában. Ezen a hírhedt helyen a nők álarcot vesznek fel, mielőtt szeretőt választanának. A szemérmetlenül jóképű Ashebury hercege készségesen teljesíti a titokzatos hölgy kívánságait, és Minerva egyre szenvedélyesebb és bensőségesebb viszonyba bonyolódik vele…
A figyelemre méltó képességekkel megáldott Ashe hamar rájön, hogy egyéjszakás kalandja nem más, mint a társadalmi konvenciókra fittyet hányó Miss Dodger. Érdeklődését felkelti a lány éles elméje és merészsége, ezért elhatározza, hogy annak rendje és módja szerint udvarolni fog neki. De hogyan tegye a szépet egy nőnek, akit már elcsábított? És miként bizonyítsa be neki, hogy a féktelen szenvedély csak kezdete az életre szóló boldogságnak?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése