2016. július 13., szerda

TRAILER - Perfect Chemistry

A Tökéletes kémia egy három részes sorozat kezdő kötete, a három könyv egyébként a Fuentes testvérek történetét meséli el. Simone Elkeles hazánkban is népszerű írónő a fiatalok körében, többször járt már Magyarországon, hogy személyesen köszöntse rajongóit. Tipikus rossz fiú-jó kislány párosok alakultak ki, ezáltal kissé szappanopera-szerű lett a történet, de sokan odavannak értük. Íme a második könyv book trailere:



A történet kezdő kötetének, a Tökéletes kémiának a fülszövege és egy idézett párbeszéd pedig nagyjából bemutatja az egész sorozatban várható konfliktusokat, kapcsolati problémákat. 

Chicagó ​​külvárosában, a Fairfield gimiben mindenki tudja, hogy a kerület északi és déli negyedeiben élők között kibékíthetetlen ellentétek húzódnak. Így amikor a pomponlányok csapatkapitánya, Brittany Ellis mellé Alex Fuentest, egy helyi bűnbanda tagját osztják be tanulópárnak kémiaórán, az eredmény borítékolható: ezek ketten robbanékony egyveleget képeznek.
A fiatalok egyike sem számol azonban egy meglepő kémiai reakcióval: a szerelemmel.
Vajon sikerül-e legyőzniük saját előítéleteiket és családjuk, barátaik ellenszenvét a másik iránt? Sikerülhet-e a látszólag lehetetlen?

"– Ellis kisasszony? Ön következik. Mutassa be Alexet az osztálynak!
– Ez itt Alejandro Fuentes. Ezen a nyáron, amikor éppen nem utcasarkokon lődörgött ártatlan embereket zaklatva, a város börtöneiben turnézott. Gondolom, mindenki érti, hogy mit akarok ezzel mondani. Van azonban egy titkos vágya, amit senki sem sejt róla… A titkos vágya… A titkos vágya az, hogy főiskolára mehessen, és kémiatanár legyen, mint ön, Mrs. Peterson.
Brittany diadalmas mosolyt villant felém, azt gondolja, hogy ezt a kört megnyerte. Azt te csak hiszed, gringa!
– Ő Brittany Ellis – mondom a szemek kereszttüzében. – Ezen a nyáron elment a bevásárlóközpontba, és új ruhákat vett, hogy felturbózza a ruhatárát, és apuci pénzén felkeresett egy plasztikai sebészt is, hogy felturbózza… izé… amit fel kell. Az ő titkos vágya pedig az, hogy egy mexicanóval randizhasson az érettségi előtt."

A játszma elkezdődött.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése