2016. június 1., szerda

TRAILER - Reboot - Lázadók hajnala

Manapság könyvet már nem csak fülszöveg, ajánló, kritika vagy borító alapján választanak az emberek. Egyre többen vannak, akik a book trailer megszállottjai, azaz könyvelőzeteseket vadásznak a videomegosztókon. Terveim szerint szerdánként egy-egy ilyen gyöngyszemet mutatok be. Nos, íme az első. Egy hazánkban nemrégiben debütált könyvsorozat első részének előzetese.

Amy Tintera: Reboot - Lázadók hajnala


Ebben a gyorsléptékű, disztópikus, izgalmas regényben, amely biztosan felkelti Az Éhezők Viadala, A Legenda és A Beavatott rajongóinak figyelmét, egy 17 éves lány újjáélesztettként tér vissza a halálból. Kiképzik elit katonának, és arra kényszerítik, hogy harcoljon… mindaddig, amíg olyan parancsot nem kap, aminek nem engedelmeskedhet.
 

Amikor Wren Conolly 5 évvel ezelőtt meghalt, mindössze 178 perc után tudták újjáéleszteni. Most ő az egyik leghalálosabb újjáélesztett mind közül… nem úgy, mint újonca, Callum 22, aki úgyszólván még mindig ember. Ahogyan Wren próbálja megtanítani Callumnak hogy hogyan legyen jó katona, a fiú reményteli mosolya átjut a védekezésén. Sajnálatosan Callum nagy szíve túl nagy felelősséget jelent, és Wren azt a parancsot kapja, hogy végezzen vele. Hogy Wren megmentse a fiút, mindent kockára kell tennie.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése