2016. június 29., szerda

TRAILER - Pokoli szerkezetek

A Végzet ereklyéi sorozatból már mozifilm és sorozat is készült, de Cassandra Clare másik nagy sikerű folytatásos regénye a Pokoli szerkezetek. A sorozat kötetei: Az angyal, A herceg és A hercegnő. Lássuk, milyen book trailer készült az első, beharangozó regényhez:


A végzet ereklyéi sorozat rajongói biztosan megkedvelik ezt a történetet is, hiszen a két regény szálai összefutnak. Íme a Pokoli szerkezetek első kötetének, Az angyalnak a fülszövege:

A mágia veszélyes – de a szerelem még veszélyesebb!
Amikor a tizenhat éves Tessa Gray megérkezik a viktoriánus Angliába, valami rettenetes vár rá a londoni Alvilágban, ahol vámpírok, boszorkánymesterek és más természetfeletti lények járják az utcákat a gázlámpák alatt. Tessának nincsenek barátai, és egyetlen pillanatra sem érezheti magát biztonságban, ezért menedéket kér az Árnyvadászoktól, akiknek egyetlen célja, hogy megszabadítsák a világot a démonoktól.
Ahogy egyre mélyebben merül el a világukba, a lány azt veszi észre, hogy egyszerre varázsolja el két legjobb barát, és nemsokára rá kell döbbennie, hogy a szerelem a legveszélyesebb varázslat mind közül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése