2016. június 7., kedd

PREMIER - Tizenegy botrány egy herceg meghódításához

Megjelent a 3. történelmi romantikus Sarah MacLean tollából. A Tizenegy botrány egy herceg meghódításához is elindult hódító körútjára. A műfaj kedvelői biztosan nem fognak csalódni. 

Oldalszám: 416
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: Eleven Scandals to Start to Win a Duke’s Heart
Fordító: Hetesy Szilvia



„Lehet, hogy az írónő még újonc, de így sincs vetélytársa.”– Chicago Tribune

Fülszöveg:
 
Egy botrány beláthatatlan következményekkel járhat…
Juliana Fiori éltető eleme a szenvedély.
Vakmerő, lobbanékony és csak úgy vonzza a bajt, ő aztán tényleg nem egy affektáló angolkisasszony. Esze ágában sincs megfelelni a társadalmi elvárásoknak: ami a szívén, az a száján, és ráadásul figyelemre méltó pontossággal céloz, amikor behúz valakinek. Botrányos természete miatt kedvelt témája London fő pletykafészkeinek és pontosan az a fajta nő, akit a jó hírnevét féltve őrző Simon Pearson, Leighton hercege a lehető legtávolabb szeretne tudni magától.
A férfi jól rendezett életébe legkevésbé a botrány hiányzik. Gúnynevén a Hencegő herceg szinte csak azzal van elfoglalva, hogy rangjához méltón feddhetetlen maradjon és a titkai ne kerüljenek nyilvánosságra. Ám amikor egy késő este felfedezi a kocsijában rejtőzködő Julianát, akkor minden számára kedves dolgot kockára téve megfogadja, hogy leckét ad jólneveltségből a zabolátlan szépségnek.
Julianának azonban más tervei vannak: csak két hetet akar, hogy bebizonyítsa, még egy rendíthetetlen nyugalmú herceg is a mindent elsöprő szenvedély rabjává válhat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése