2016. június 2., csütörtök

JÖN - Ilyen a boldogság

Napokon belül, a Maxim Könyvkiadó honlapja szerint június 14-én jelenik meg a Milyen is a boldogság? folytatása. Az előrendelhető kategóriában böngészve találtam a kötetet.
Jennifer E. Smith - Ilyen a boldogság című könyvét ajánlom azok figyelmébe, akik olvasták az első részt és vadásszák az újdonságokat.

Ellie O’Neill és Graham Larkin azonnal egymásba szerettek, amikor egy elírt e-mailcím váratlanul összehozta őket. Már több mint egy év eltelt azóta, hogy elbúcsúztak egymástól. Akkor megígérték, hogy írnak egymásnak, de a levélváltások egyre ritkábbak lettek, végül teljesen elmaradtak. 
Ellie elsős az egyetemen, és úgy érzi, tovább kellene lépnie, és maga mögött hagynia a múltat. Graham pedig azzal próbálja elterelni a figyelmét, hogy film- és reklámszerepeket vállal.
Egy nap azonban Graham New Yorkba érkezik. Ellie-ben megelevenednek a régi szép emlékek, de fél, hogy az érzései nem találnak viszonzásra. Ennek ellenére barátnőivel elmennek a fiú koncertjére.
És amikor Ellie és Graham újra szemtől szemben állnak, de fellobbanhat újra a láng? Vajon túl tudnak lépni a többhónapnyi hallgatáson és a megbántott érzéseken, és megtalálják a boldog végzetüket?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése