2017. július 28., péntek

NAPI MORZSA

Összeszedtem néhány információmorzsát arról, hogy milyen könyvek érkezésére lehet számítani a jövőben. Kiadói elejtett félmondatok innen-onnan. Íme:



Maya Banks KGI sorozatának következő részeit a 21. Század Kiadó folytatni fogja a jövőben! A Kelly fivérek újabb része 2018 elején érkezik.

Diana Gabaldontól az Outlander 5. részét nagy valószínűséggel csak 2018 őszén tudja kiadni a Könyvmolyképző, a fordító így tudta elvállalni.

Felmerült egy probléma a Stage Dive sorozat 4. része kapcsán, amit kezelnie kell a Könyvmolyképző Kiadónak. De azért bíznak benne, hogy ősszel ki tudják majd adni a Deep című kötetet Kylie Scott-tól.

Az utolsó Napernyő Protektorátust nagy eséllyel ki fogja adni a Könyvmolyképző, de még végleges döntés nem született a kötetről. Gail Carriger eddigi köteteinek fogyási adatai nem voltak a legjobbak, emiatt a kiegészítő, illetve spin-off kötetek nagy eséllyel már nem tudnak megjelenni a kiadónál.

Szintén Könyvmolyképzős hír, hogy a Magisztérium sorozat negyedik része jövőre várható, az Üvegtrón 5., a Bitten 2, és a Vastündérek 4. részét megpróbálják idén kiadni, de sok még velük a munka, így száz százalékra nem tudják megígérni 2017-et.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése