2017. június 2., péntek

VÍKEND - Egy ropi naplója

Több hét is eltelt azóta, hogy könyvadaptációt ajánlottam. Most ismét a moziba csábít egy családi film, amely Jeff Kinney történetén alapul. Volt már néhány film az Egy ropi naplója könyvsorozatból, most pedig újra a filmvásznon a Heffley család kalandos élete. Az Egy ropi naplója - A nagy kiruccanás című filmet már vetítik a nagyobb mozikban. 
A megszokott színészek helyett viszont újak köszönnek vissza a filmvászonról, talán a legnagyobb név az édesanyát játszó Alicia Silverstone. Kissé elcsodálkoztam, hogy így eljárt felette is (és felettem is) az idő, nemrég még tinifilmekben láthattuk, most pedig már több gyerekes családanya szerepében tetszeleg. 



A film leírása:

Vannak családok, amelyeknek semmi sem sikerül. Vagy hát sikerül, de egészen másképp, mint tervezték. Ami békés, nyugodt családi vakációnak indul, az olyan lesz, mint egy őrült vándorcirkusz legbotrányosabb turnéja... vagy csak a világ négy legpechesebb, legviccesebb emberének néhány különösen mókás napja.
A két fiú, apu és anyu nekivág a nagy nyári autós vakációnak, és csodálatos módon soha, semmi nem sikerül nekik. A srácok nem nyughatnak, a sors különös tréfákkal üldözi őket, és még egy kedves, de harapós malac is a nyomukba ered.
Őrülten nyaralnak, de élvezik.
Főleg, ha egyszer hazaérnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése