2016. augusztus 17., szerda

TRAILER - Fekete Tőr Testvériség

Az urban fantasy rajongók elmúlt évtizedét nagyban meghatározta a Fekete Tőr Testvériség története, amelyet J. R. Ward álmodott meg. Az első 2005-ös megjelenése óta 14 könyv szól a testvérekről, a kiegészítő kötetekkel együtt. Nem egyszerűen vámpíros könyvekről van szó, egy jól felépített éjszakai világban szinte félkatonai szervezetként működnek a királyukkal együttműködve a testvérek. Most az első rész, az Éjsötét szerető egyik rajongói book trailerét ajánlom figyelmetekbe.
 

Az első könyv fülszövege: 
Az ​​éjszaka sötétjében halálos küzdelem folyik a vámpírok és a vadászok között. A Fekete Tőr Testvériség hat vámpírharcosa felesküdött rá, hogy megvédi a vámpírokat a rájuk törő ellenségtől. Vezetőjük, a jóképű, emberfeletti erővel bíró Wrath maradt az egyetlen tisztavérű vámpír a Földön. Szülei gyilkosait keresi, hogy végre kiegyenlítse a számlát. Küldetése során találkozik a gyönyörű Beth-szel, aki mit sem tud származásáról: nem sejti, hogy félig vámpír. Wrath-nak be kell vezetnie a lányt a halottak világába, hiszen ez az öröksége, a sorsa… Egy új érzés, a testét gyötrő nyugtalanság miatt Beth képtelen ellenállni a veszélyesen vonzó férfinak, aki éjszakánként meglátogatja, ám történetei a Testvériségről és a vérről megijesztik. A férfi érintése lángra lobbantja Beth-t, ám ez egy fenyegető, mindkettőjüket felemésztő vágy…
Kettejük szerelméről, erotikus szenvedélyéről szól a Fekete Tőr Testvériség sorozat lebilincselő első könyve, mely az elmúlt évek legnagyobb romantikus bestsellere lett világszerte.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése