2016. augusztus 18., csütörtök

JÖN - Mágikus dzsungel

Színező könyvek szezonja van, ez tagadhatatlan. Johanna Basford divatot teremtett, az elmúlt években tucatszámra jelentek meg a felnőtteknek készült színezők. A szakemberek szerint jó stresszoldó, kikapcsol a kreatív, mégis kissé gyermeteg tevékenység. Most újabb színezni való kerül a boltokba, ezúttal a Mágikus dzsungel tárul fel a művészlelkűek előtt.

Fülszöveg:
Johanna Basford kreatív és meditatív színezőkönyveivel mesés világokat teremtett. Hatására számos országában több millióan fedezhetik fel az alkotás és az időtöltés ezen új módját. A TITKOS KERT, a BŰVÖS ERDŐ és a KINCSES ÓCEÁN után új színezője is megérkezett hozzánk, és a MÁGIKUS DZSUNGELbe kalauzolja a természet és a színezés szerelmeseit.
A csodálatos rajzok arra csábítanak, hogy megtöltsük őket színekkel, és életre keltsük a titokzatos rengeteg aprócska, vagy éppen óriási lakóit. Merüljünk el a sűrű és sejtelmes dzsungel világában! Ajánljuk alkotni vágyó felnőtteknek és ügyes kezű gyerekeknek 10-től 99 éves korig mindenkinek, akik tartalmas és pihentető kikapcsolódásra vágyik a mindennapokban.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése