2016. augusztus 25., csütörtök

JÖN - A zongoristaprojekt

Bevallom töredelmesen, a történet kevésbé érdekes számomra, ám a könyv borítója, amely Kat French könyvét takarja nagyon tetszik. Persze, biztosan kellemes olvasmány lesz, a borítón is az áll: Amikor a nagy Őt keresed, ám végül sokkal jobbat találsz. A nyár végére, az utolsó barnító napsugarak kihasználása mellett szórakoztató könyv lesz.

Tartalom:
Imádni valóan romantikus, szívet melengető olvasmány mindenkinek, aki valaha is az Igazit kereste, ám végül sokkal jobbat talált.
Te: kedves, zongorázni tudó szexisten
Én: reménytelenül romantikus adománybolti eladó

Honeysuckle Jonesnak van egy nem is olyan apró gondja, legjobb barátnőinek, Nellnek és Tashnek pedig eltökélt szándéka segíteni ezen. Egy férfira van szüksége, aki figyelmes, intelligens és jó a humora. De mindenekelőtt ügyes kezű.
Szerencsére Honey új szomszédja – a zsémbes, kiállhatatlan ex-séf Hal – egyetlen szempontnak sem felel meg. Noha a vonzalom valósággal szikrázik kettejük közt, Hal nyilvánvalóan a lehető legrosszabb választás lenne.
Ám amikor Honey megtudja az okát, miért is vált ilyen keserűvé, úgy dönt, ad neki még egy esélyt. Közben pedig rádöbben, hogy a legjobb dalban sincs mindig a helyén minden hang.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése