2017. január 31., kedd

PREMIER - Kimondhatatlan

Tabudöntögető regényt írt Tabitha Suzuma. Annyira súlyos témát feszeget, hogy még nem volt merszem elolvasni. Pedig ott lüktet az agyam eltemetett zugában, és csak arra vár, hogy kinyissam. Nem riogatni akar, hanem olyan eltitkolt érzéseket megmutatni, amelyek mindig mindenkor tilosak, számomra mindenesetre elképzelhetetlenek. Amikor elolvasom, nem fogok ítélkezni, nyitott leszek a témára, és megpróbálom majd megérteni a főhősöket, akik testvérek, és egymásba szeretnek. A Forbidden - Kimondhatatlan olvasói az értékeléseik alapján elégedettek a regénnyel, nem találták gyomorforgatónak a témát, és erős érzelmeket keltett bennük a könyv.

Tartalom:



A szerelem nem ismer határokat…
Lochant és Mayát a testvéri szálakon túl mindig is mély barátság fűzte egymáshoz. Mivel alkoholista anyjukra nem számíthatnak, közösen nevelik három kisebb testvérüket. Ez a megpróbáltatásokkal teli élet – és a köztük lévő tökéletes összhang – a megszokottnál jóval közelebb hozza őket egymáshoz.
Olyan közel, hogy végül egymásba szeretnek.
Lochan és Maya tudja, hogy a kapcsolatuk vállalhatatlan, és nem folytatódhat tovább. Ám tehetetlenek, mert amit éreznek, az semmihez sem fogható…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése