2016. július 14., csütörtök

JÖN - Isten lehelete

Sherlock Holmes kalandjai sokak számára alapműnek számítanak, hisz Arthur Conan Doyle figurája sokakat megihletett filmben, sorozatban és folytatásokban is. A Szukits Könyvkiadó határozta el, hogy néhány ilyen írást megjelentet. A sorozat második kötete Guy Adams: Isten lehelete című könyve még a nyár folyamán megjelenik.


Eredeti cím: Sherlock Holmes - The Breath of God
Kiadó: Szukits
288 oldal

Összezúzott ​​holttestet találnak London egyik terén a hóban, amelyhez nem vezet semmiféle lábnyom, mintha csak valahonnan a magasból zuhant volna alá. Egyesek szerint az áldozattal az Isten leheleteként ismert természetfeletti erő végzett.
Ahogy a megmagyarázhatatlan, baljós jelenségek egyre szaporodnak, a kikezdhetetlen logikájáról híres Sherlock Holmes csatlakozik az ország legnevesebb okkult elméihez, hogy közösen oldják meg az ügyet. De vajon képesek lesznek-e együtt megállítani a gonoszt?
A századforduló közeledtével úgy tűnik, hogy előbb Londont, majd hamarosan az egész világot is hatalmukba kerítik a sötét erők, melyek mindent és mindenkit pusztulással fenyegetnek…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése