2017. július 27., csütörtök

VÉGE – Az árnyékkirálynő (Nyereményjáték)


Hosszas várakozás után elérkezett a három héttel ezelőtt meghirdetett nyereményjáték vége. Nagyon vártam már ezt a napot, és nemcsak azért, mert ma van a szülinapom, hanem mert számomra is újdonság volt a játékfelhívás.
A résztvevők tudják, hogy C. J. Redwine Az árnyékkirálynő című könyvét kapja meg egy szerencsés, aki nem más mint...


Symboly
(Pallérné Németi Angéla)

Szívből gratulálok!

Kérlek, hogy vedd fel a kapcsolatot velem a napisorok@gmail.com e-mail címen. Hogy eljuttathassam hozzád a könyvet, írd meg a teljes neved, címed, telefonszámod. Köszönöm!

Tudom, hogy ilyenkor sok a csalódott olvasó (én is vettem már részt ilyen játékban, ahol persze nem nyertem:). De továbbra is arra biztatlak titeket, hogy olvassátok a blogot, mert hamarosan hasonló, vagy épp merőben más játékkal jelentkezem, amelynek szintén könyv(ek) lesz a fődíja.

Egyébként nagyon köszönöm a sok őszinte választ. A nem reprezentatív közvélemény-kutatásom szerint a legtöbben a Holle anyót szerettétek a Grimm mesék közül. :) Örülök annak is, hogy sokan nosztalgiáztatok a játékfelhívásomnak köszönhetően. :)

Továbbá köszönetet érdemel még a kislányom, aki hiszti nélkül kölcsönadta a formabedobós játékát, ugyanis kalap híján ez a doboz volt a „sorsológömböm”. :)
 

2 megjegyzés:

  1. Úristen, el se hiszem!!!Nagyon nagyon szépen köszönöm!!! A kislányodnak is :) Írtam emailt az adataimmal :) Köszönöm szépen a lehetőséget a játékra !!! És természetesen Boldog Születésnapot Kívánok Neked!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, te vagy a nyertes! :) Szívből gratulálok! Örülök, hogy játszottál! :)Köszi a szülinapi köszöntést! :)

      Törlés