2016. december 21., szerda

TRAILER - Angelfall

Susan Ee fantáziavilágát sajnos nem ismerem, de az nyilvánvaló, hogy hatalmas rajongótáborral rendelkezik az Angelfall trilógia. Poszt-apokaliptikus és egyben angyalos, csak az a kérdés, eddig miért nem olvastam? Valahogyan nem akadt a kezem ügyébe, pedig a fülszövegből és a book trailerből kiindulva, ezt nekem találták ki. Szóval, megpróbálom jövőre beváltani azt az ígéretet, hogy el fogom olvasni a trilógiát. Addig is, íme egy képes ajánló:



Tartalom:

Hat ​​hete már, hogy az apokalipszis angyalai alászálltak, és elpusztították a modern világot. Nappal az utcai bandáké a hatalom, de az éjszakákat a rettegés és a babona uralja. Mikor az angyalsereg harcosai tovaszállva magukkal ragadnak egy gyámoltalan kislányt, annak tizenhét éves nővére, Penryn, mindenre elszánja magát, hogy visszaszerezze a húgát.
Mindenre. Ha kell, akár arra is hajlandó, hogy alkut kössön egy ellenséges angyallal.
Rafi félelmetes harcos, de most legyőzötten, szárnyaitól megfosztva, félholtan hever a földön. Korszakokon átívelő háborúkban vívott győztes csatákat, most pedig egy éhezéstől legyengült tinilány menti meg az életét.
Miközben átvágnak a sötétségbe és káoszba merült Észak-Kalifornián, csak egymásra támaszkodhatnak a túlélés érdekében. Kénytelenek együtt megtenni az utat, hogy eljussanak San Franciscóba, az angyalok fészkébe, ahol Penryn mindent kockára tesz, hogy megmentse a húgát, az angyal pedig kénytelen legnagyobb ellenségei könyörületességére bízni magát, hogy újra a régi lehessen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése