2016. december 6., kedd

PREMIER - Dr. ​Farkas bárányai

Nem lennék igazi lokálpatrióta, ha nem ajánlanám Mira Sabo legújabb könyvét. Szombathelyiként evidens, hogy kicsit promotálom a regényt, és teszem mindezt úgy, hogy még nem olvastam a szerzőtől egy könyvet sem (ezt mielőbb pótolni próbálom). Személyesen nem ismerem az írónőt, de elismerésre méltónak találom, hogy volt mersze erotikus témájú könyveket írni egy olyan kisvárosban, ahol meglehetősen konzervatív emberek élnek, ahol szinte mindenki valakinek az ismerőse. Talán a legújabb kötet, a Dr. Farkas bárányai című regény fülszövege rávilágít arra, mire is gondoltam, amikor merésznek tituláltam a szerzőt.

Tartalom:


Kép forrása: Mira Sabo író hivatalos oldala


Baszódj ​​meg!
Azon már túl vagyunk, Farkas, csak gondolom, te nem emlékszel rá.

Dr. Farkas Tamás a sztárügyvéd éppolyan összetett személyiség, mint bármelyikünk. Olykor a szenvedélyes, lobbanékony, mindig támadásra és küzdésre kész, szexéhes Farkas, máskor meg az eminens, érzelemgazdag jófiú, Tamás, aki természetéből adódóan mindig háttérbe szorul, amíg a vadállat kiéli vágyait.
Elérkezik a pillanat, amikor a sok egyéjszakás kaland után felbukkan A Nő, akitől még Farkasnak is tátva marad a szája, de most Tamás szerelemre gyullad. Megbabonázza a fiatal lány tisztasága, és felerősödik benne a stabilitás utáni vágy. Ám a lecke sem marad el, és visszaköszön a sötét titkokkal teli múlt, hogy Farkas megértsen, túléljen, átértékeljen.
Vajon sikerül megszelídíteni a Farkast? Összhangba tud kerülni a személyiség két fele, hogy dr. Farkas Tamás egy életre elköteleződjön egy nő mellett? Vagy alulmarad Tamás, és végleges győzelmet arat a benne szunnyadó vadállat?

Mira Sabo, az Amíg kinyílik a szemünk című bestseller szerzője legújabb regényében tovább követi a budapesti elit erotikával, droggal és pénzzel felpumpált luxuséletét, a rá jellemző szókimondó, és lebilincselő stílusban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése